Oferte complete, personalizate ✈️🌴😀

Oferte personalizate după preferințele dumneavoastră, asistență completă în limba română pe toată durata sejurului.

Pentru ca vacanța să fie o aventură de neuitat pe plajele tropicale ale Mexicului!

Căutați-ne cu încredere, echipa noastră stă la dispoziția dumneavoastră cu oferte de neratat!

Excursiile de mai multe zile care sunt în ofertă pot fi rezervate și în hoteluri de 4 * la jumătate de preț!

Destinație: Preț până la 2 persoane Preț în cazul unui grup format din 3-4 persoane Preț în cazul unui grup format din 5-6 persoane Reduceri pentru copii cu vârsta până la 14 ani Durata Observații
Tulum + Coba 60€ /pers 50€ /pers 40€ /pers -10€ /copil 8 ore Primiți 2 răcoritoare reci sau 2 beri pe persoană!
Tulum + Cenote Cristalino vagy Akumal Beach 55€ /pers 45€ /pers 35€ /pers -10€ /copil 8 ore Primiți 2 răcoritoare reci sau 2 beri pe persoană!
Isla Mujeres + Cancun 60€ /pers 50€ /pers 40€ /pers -10€ /copil 10 ore Primiți 2 răcoritoare reci sau 2 beri pe persoană!
Isla Holbox
(Holbox Szigete)
60€ /pers 50€ /pers 40€ /pers -10€ /copil 10 ore Primiți 2 răcoritoare reci sau 2 beri pe persoană!
Valladoid + Chichen Itza + Cenote Ik Kil 75€ /pers 60€ /pers 50€ /pers -10€ /copil 8 ore Primiți 2 răcoritoare reci sau 2 beri pe persoană!
Valladoid + Chichen Itza + Cenote Ik Kil + Merida +Mayapan +Progreso +Rezervația naturală Celestun + Rio Lagartos 329€ /pers 309€ /pers 299€ /pers -19€ /copil 4 zile/3 nopți Cazare la hoteluri de 3 * cu mic dejun inclus, excursii private formate din grupuri mici cu numeroase atractii și asistență în limba română. O adevărată   aventură în Mexic!

Programele / excursiile pot fi modificate după o consultare prealabilă

Valladoid + Chichen Itza + Cenote Ik Kil + Merida +Mayapan +Progreso și/sau Rezervația naturală Celestun 289€ /pers 269€ /pers 259€ /pers -15€ /copil 3 zile/2 nopți Cazare la hoteluri de 3 * cu mic dejun inclus, excursii private formate din grupuri mici cu numeroase atractii și asistență în limba română. O adevărată   aventură în Mexic!

Programele / excursiile pot fi modificate după o consultare prealabilă

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:

Excursiile sunt calculate cu plecare din Playa del Carmen. Pentru orice plecare din altă locație (oriunde între Cancun și Tulum), se percepe în plus o taxă de 15 €/persoană pentru un grup de până la 2 persoane. Pentru 3-6 persoane, doar 10 €/persoană.

Un grup este format maxim din 6 persoane, deoarece excursiile organizate de noi sunt private. Pentru grupuri mai mari se vor folosi autoturisme suplimentare.

De obicei, luăm doar o singură familie/grup de prieteni, astfel toate excursiile sunt complet private. (Facem excepție doar dacă ambele părți sunt de acord și își dau consimțământul după o consultare prealabilă!)

Pentru fiecare oră suplimentară care depășește durata prestabilită a excursiilor se percepe o taxă de 10 €/oră.

La vizitarea piramidelor, veți primi broșuri în limba română despre istoria și cultura acestor locuri. În cazul în care doriți ca însoțitorul nostru să intre cu dumneavoastră la oricare dintre obiectivele turistice, veți achita biletul de intrare al acestuia.

Tarifele zilnice nu includ biletele de intrare la obiectivele turistice, taxe de parcare sau taxa de feribot!

În cazul în care vă interesează una dintre ofertele noastre, aveți posibilitatea să efectuați din timp o rezervare fermă pentru a fi disponibili la data la care doriti sa mergeti in excursie (în acest caz,se va achita în avans o parte din suma totala a excursiilor cumpărate) sau puteți rezerva excursiile cu câteva zile înainte de sosire, situație în care puteți alege din zilele rămase disponibile (în acest caz nu vă putem garanta locuri disponibile la data la care doriți să mergeți în excursie)

Zilele/călătoriile rezervate în prealabil sunt întotdeauna garantate!

Noi organizăm excursii și programe în locuri unde agențiile de turism nu vă duc sau vă duc doar parțial, astfel, alături de echipa noastră, aveți ocazia să descoperiți adevărata față a Mexicului.

Puteți să vă petreceți vacanța cum doriți și în funcție de hobby-urile dumneavoastră: dacă doriți, puteți pescui, puteți să faceți scufundări, să vizitați piramidele, sau pur și simplu să vă bucurați de razele soarelui pe frumoasele plaje cu nisip fin scăldate în apele limpezi, de un albastru ireal ale Caraibelor.

Vă garantăm că aceasta va fi o călătorie de neuitat, fără stres sau nervozitate, o adevărată deconectare de la rutina zilnică, o experiență în care veți descoperi Mexicul dincolo de porțile resorturilor și de lumea magneților de frigider chinezești.

Pe toată durata sejurului oferim asistență locală în limba română!

Serviciile noastre

  • Organizarea întregului sejur
  • Excursii private/programe opționale in funcție de preferințele dumneavoastră
  • Servicii de închirieri auto cu sau fără șofer
  • Transferuri la/de la aeroport
  • GPS, telefon mobil, cartelă SIM Mexic
  • Asistență locală în limba română

Apelați la noi cu încredere prin intermediul datelor noastre de contact! Suntem la dispoziția dumneavoastră!

SERVICII OPȚIONALE CARE SE POT COMANDA ÎMPREUNĂ CU EXCURSIILE

Tarife unice:

Cu plecare din Playa Del Carmen, 50 €/2 pers/zi, plus combustibil. Din orice altă locație (între Cancun și Tulum), 60 €/2 pers/zi plus carburant, pentru orice călătorie care nu depășește 350 kilometri. În cazul în care distanța parcursă depășește limita de 350 de kilometri într-o singură zi (de exemplu, Chichen Itza, Los Colorados sau punctul de pornire este Cancun) se va percepe o taxă de suplimentară de 20 €/2 persoane. Pentru fiecare persoană în plus se va percepe 25 €/persoană.

În cazul în care sunt mai mult de 2 persoane, tariful pentru copii de până la 14 ani este de 15 €/copil.

Un grup poate fi format din maxim de 6 persoane,  pentru fiecare grup fiind necesară câte o mașină.

Într-o excursie luăm doar 1-2 familii/grup de prieteni, astfel fiecare calatorie are caracter complet privat. (Pot participa mai multe grupuri doar în cazul în care toate părțile sunt de acord și își dau consimțământul după o consultare prealabilă!)

Observații: Acest serviciu poate fi folosit pentru o durată de până la 8 ore pe zi, fiecare oră în plus fiind taxată cu 10 €/oră. Combustibilul necesar și durata deplasării se calculează întotdeauna de la locul dumneavoastră de cazare din Playa Del Carmen, tur-retur! De exemplu, dacă trebuie să te preluăm din Cancun sau Tulum, combustibilul și durata călătoriei vor fi calculate dus-întors, iar distanța maximă de 350 km/zi se va depăși, caz în care se va percepe un tarif suplimentar de 20 €!

Ne putem deplasa oriunde doriți și bineînțeles vă oferim idei/programe și sfaturi pentru excursii, astfel încât să aveți parte de un sejur după preferințele dumneavoastră. Există, de asemenea, opțiuni de program care vă permit să vizitați până la 2-3 locații într-o singură zi sau să evadați pe una dintre  insulele existente, nefiind necesară închirierea altui autoturism.

Înainte de fiecare călătorie vă putem comunica costurile aproximative.

La vizitarea piramidelor, veți primi broșuri în limba română despre istoria și cultura acestor locuri. În cazul în care doriți ca însoțitorul nostru să intre cu dumneavoastră la oricare dintre obiectivele turistice, veți achita biletul de intrare al acestuia.

Tarifele zilnice nu includ biletele de intrare la obiectivele turistice, taxe de parcare sau taxa de feribot!

În cazul în care vă interesează una dintre ofertele noastre, aveți posibilitatea să efectuați din timp o rezervare fermă pentru a fi disponibili la data la care doriti sa mergeti in excursie  (În acest caz,se va achita în avans o parte din suma totala a excursiilor cumpărate) sau puteți rezerva excursiile cu câteva zile înainte de sosire, situație în care puteți alege din zilele rămase disponibile (în acest caz nu vă putem garanta locuri disponibile la data la care doriți să mergeți în excursie )

Zilele/călătoriile rezervate în prealabil sunt întotdeauna garantate!

Pentru informații suplimentare sau rezervări mă puteți contacta la următorul număr de telefon: …….

Mai multe idei și oferte

PARCUL NATURAL XCARET

Program variat pentru o zi întreagă pentru toată lumea. Aici poți merge în  junglă sau poți face diverse activități acvatice. Programe: Aproape toată lumea începe ziua cu înot, pentru că după-masa este ocupată de spectacole. Programe de după-masă: la ora 5 – spectacolul Maya, la ora 6 – spectacolul de cai și, în final, la ora 7, spectacolul de închidere, merită văzut. În cele din urmă, vi se prezintă istoria și diferitele grupuri etnice din Mexic. E superb, merită să așteptați!

Bulevardul QUINTA AVENIDA

E în inima orașului Playa Del Carmen. Cine ajunge aici nu poate să rateze. Dacă doriți să petreceți o zi la shopping, distracție și să încercați gastronomia mexicană.

Întreaga stradă este formată din magazine, shopping plaza și magazine locale. Dacă sunteți în căutarea forfotei și a cumpărăturilor este locul ideal. Strada care vă conduce în interiorul orașului este viu colorată, în special seara. Este un amestec al luminilor,al parfumurilor, al muzicii și al limbilor, dar este o experiență adevărată. Pont: Cele mai bune restaurante, sunt cele cu muzică live, e super distracție!

Coba – Oraș antic mayaș

Coba, a fost considerat centrul administrativ și politic al zonei si era de asemenea terminalul  central, unde se interconecta sistemul de drumuri mayașe. Acesta avea 50.000 de locuitori în epoca înfloririi. Cele mai multe dintre clădirile sale au fost construite între 500 și 900 î.Hr. Aici găsești cea mai înaltă piramidă din Peninsula Yucatan, piramida Nohoch Mul(42 metri).  În junglă se pot închiria biciclete pentru a ajunge la piramida de 120 de trepte, din vârful căreia putem vedea imaginea panoramică a junglei infinite.

Rezervația natural – JUNGLE PLACE

Merită, de asemenea, să vizitați maimuțele paianjen, foarte jucăușe, aflate în rezervația naturală Jungle Place. Aceasta este o aventură neobișnuită. Este un parc foarte popular, care este mai mult decât o grădină zoologică, este un parc frumos, cu o mulțime de maimuțe. Dacă aveți copii în familie care iubesc maimuțele, atunci acesta este un program obligatoriu. Este o rezervație micuță, iar maimuțele sunt îngrijite în mediul lor natural.

CENOTE CHIKIN HA – rezervație naturală

E o experiență magică. Alătură-te naturii. Dacă vizitați Riviera Maya, nu puteți rata această rezervație. Sistemul imens de peșteri calcaroase este o locație excelentă pentru iubitorii de scufundări, chiar și pentru scafandri cu o experiență minimă.

TULUM – oraș antic mayaș

Tulum este un oraș antic situat la 130 km sud de Cancun, pe plaja Riviera Maya, singurul oraș antic, construit direct pe plajă. Merită vizitat, este un loc cu încărcătură istorică și peisaje de neuitat

AKUMAL BEACH – plajă și broaște țestoase

Apă curată, nisip alb, unde puteți înota cu broaștele țestoase. Locul este curat și foarte liniștit. O alegere excelentă pentru cei care vin cu copii. Merită vizitat și satul, care este foarte cochet, iar comercianții sunt foarte politicoși.

Insula COZUMEL

Vizavi de Riviera Maja, cu o croazieră scurtă în Marea Caraibelor, puteți ajunge pe Insula Cozumel, care este un paradis plin de viață și totodată un refugiu liniștit. Își așteaptă vizitatorii, străzi pline cu restaurante mexicane, baruri și plaje spectaculoase, pline cu nisip alb și fin.

CANCUN – zonă hotelieră

Comparativ cu alte orașe mexicane, Cancun nu are nici o piață centrală, catedrală veche, biserică sau alte clădiri istorice. Plaja de 20 de km, cu lanțuri hoteliere, oferă diverse oportunități de relaxare și shopping. Cancun, este considerat echivalentul american al Palmei de Mallorca și Ibiza.

ISLA MUJERES – Insula Doamnelor

Locul cu cea mai ridicată siguranță din America Latină

Aici se găsește cel mai mare muzeu subacvatic din lume, unde putem admira mai mult de 400 de figuri umane la un loc. E un fenoman unic fiindcă figurile sunt transformate permanent în apă.

Insula HOLBOX

Aflată în aproapierea peninsulei Yucatan, este mai puțin cunoscută pentru turiști și tocmai de aceea și-a păstrat farmecul.. Plaja este lungă de aproximativ 20 de kilometri, coasta este calmă și romantică. Putem admira animalele care trăiesc în mediul lor natural, păsările exotice, țestoasele de apă, delfini. Există un singur sat pe insulă, cu 1500 de locuitori, care trăiesc, în principal din pescuit. Este o stațiune ideală pentru iubitorii de natură cu plaje neatinse dar o recomandăm și pentru cei care vor să petreacă luna de miere într-un loc idilic.

Punta laguna

Punta Laguna este o rezervație naturală de 5.000 de hectare protejată de guvern. În primul rând rezervația oferă un loc ocrotit pentru maimuțe paianjeni și jaguari, dar și pentru multe specii de păsări aici. Aici putem să avem parte de un tur excelent în junglă si de frumoasei lagune din apropiere.

XEL-HA PARK – “paradisul propriu zis”

O rezervație uimitoare aflată la intersecția dintre Marea Caraibelor și un râu. Această rezervație oferă diverse activități și programe pentru întreaga zi sau puteți doar să serviți un cocktail și să vă relaxați, privind spre marea frumoasă sau să leneviți în hamacuri.

Rezervația naturală SIAN KA’AN

Rezervația naturală Sian Ka’an este cea mai mare rezervație marină din Mexic, una dintre bijuteriile Tulum-ului care nu trebuie ratată. Sian Ka’an înseamnă pe mayașă „unde se întâlnește cerul”, nume care se potrivește perfect. Rezervaţia este pe lista UNESCO a patrimoniului umanităţii din 1987 şi cuprinde majoritatea ecosistemelor existente în peninsula Yucatan: jungle, plaje, savane, mlaştini, lagune cu apă salmastră sau dulce, „cenote”, râuri subterane, un recif coralier neatins, peste 100 de specii de mamifere şi peste 300 de specii de păsări, la care se adaugă peste 20 situri arheologice înregistrate. Numărul locuitorilor din rezervație este aproximativ de două mii, majoritatea locuind pe coastă, mai ales în sate de pescari cum ar fi Punta Allen și Punta Herrero. Aproximativ 1% din terenul din rezervație este în proprietate privată.

Chichén Itzá

Chichen Itza este cel mai mare dintre toate siturile arheologice din civilizațiile mayașe precolumbiene din întreaga Peninsulă Yucatan
Orașul a fost inclus în Patrimoniul Mondial UNESCO din 1988 și a fost ales ca fiind una dintre cele 7 minuni ale lumii moderne.

Orașul a fost construit în jurul anilor 500 de mayași, apoi în secolul al X-lea a fost ocupat de tolteci care fugeau de la Tula spre est, devenit astfel capitala Imperiului Maya. Ansamblul arhitectural unic poartă amprenta ambelor popoare. Principalul punct de interes este Piramida Kukulkan, închinată zeului cu același nume (Kukulkan – șarpele cu pene), ale căror respect, obiceiuri de luptă, ritualul sacrificiului uman poartă și astăzi amprenta pe oraș.

CENOTELE – piscinele naturale ale Mexicului

Ce este de fapt o cenotă? Numele provine cuvântul mayaş dz’onot, însemnând „cavitate cu apă depozitată“, şi este folosit pentru a denumi un puţ natural din calcar, adică o dolină. Peninsula Yucatán este formată din roci calcaroase poroase, în care cu mult timp în urmă ploaia a săpat, infiltrându-se în subsol. Cenotele se formează prin prăbușirea suprafeței calcaroase, diametrul și adâncimea sa variază de la câțiva metri până la o sută de metri, în partea de jos sunt lacuri sau în unele cazuri ape curgătoare. Cele mai cunoscute sunt cele din apropierea orașului antic Chichén Itzá, Cenote Sagrado ( Cenote cea sacră sau Cenote al sacrificiilor), nu departe de aici este Ik Kil sau Xlacah localizată în Dzibilchaltún Pe lângă Tulum există sute de astfel de forformațiu și majoritatea se pot vizita și chiar puteți înota în apele cristaline. Cenotele sunt principalele atracții ale pasionaților de scuba diving


PLAYA DEL CARMEN
PENINSULA YUCATAN
(ZONA CARAIBELOR)