Oferte pachete complete ✈️🌴😀

Oferte personalizate după preferințele dumneavoastră, asistență completă în limba română pe toată durata sejurului. Pentru ca vacanta să fie o aventură de neuitat pe plajele tropicale ale Mexicului!

Căutați-ne cu încredere,echipa noastră stă la dispoziția dumneavoastră cu oferte de neratat!!!

PACHETUL 1 – ÎN REGIM DE SELF-CATERING

Cazare în regim self-catering plus autoturism de închiriat pe 10 zile sau trei excursii în pachet, o cartela SIM mexicană încărcată cu date mobile, transfer de la aeroport și asistență locală în limba română, doar 799 €/2 persoane + biletele de avion!

PACHETUL 2 – CU MIC DEJUN INCLUS

Cazare la hotel sau apartament cu mic dejun inclus plus autoturism de închiriat pe 10 zile sau 3 excursii în pachet, cadou o cartela SIM mexicană încărcată cu date mobile, transfer de la aeroport și asistență locală în limba română, doar 999 €/2 persoane + biletele de avion!

PACHETUL 3 – ALL INCLUSIVE

Cazare la hotel în regim all inclusive plus autoturism de închiriat pe 10 zile sau 3 excursii în pachet, cadou o cartela SIM mexicană încărcată cu date mobile, transfer de la aeroport și asistență locală în limba româna, doar 2.190 €/2 persoane + biletele de avion!

PACHETUL 4 – INCLUDE CIRCUITE TURISTICE

Organizăm circuite turistice pentru grupuri mici, cu ghid în limba română, efectuăm transferuri la aeroport!

Pachet de 11 nopți – hotel de 3 * cu mic dejun

Include: Include 2 excursii de o zi, locații la alegere: Tulum, Coba, Isla Mujeres, Insula Holbox, Insula Cozumel, Cenote Cristalino sau Plaja Akumal.

În plus include un tur de 3 zile la Valladoid, Cenote Ik Kil, Chichen Itza, Merida și împrejurimile sale, transferul la aeroport, cu ghid în limba română.

Preț  1130 €/ persoana!

Locuri de cazare: Playa Del Carmen 5 nopți, Merida 2 nopți, Cancun sau Tulum 4 nopți.

Pachet de 12 nopți – hotel de 4 * din care 5 nopți în regim all inclusive și 7 nopți cu mic dejun inclus

Include 3 excursii de o zi, locații la alegere: Tulum, Coba, Isla Mujeres, Insula Holbox, Insula Cozumel, Cenote Cristalino sau Plaja Akumal.

În plus include un tur de 4 zile la Valladoid, Cenote Ik Kil, Chichen Itza, Merida și împrejurimile sale, precum și Rio Lagartos (lacul roz), transferul la aeroport, cu ghid în limba română.

Preț 1590 €/persoană!

Locuri de cazare: Playa Del Carmen 5 nopti, Merida 2 nopti, Rio Lagartos (lac roz) 1 noapte, la alegere Cancun sau Tulum 4 nopti.

Numărul de zile al sejurului poate fi schimbat pentru intervale de timp mai lungi sau mai scurte.

Prețurile nu includ biletele de avion, dar vă putem ajuta să le achiziționați la prețuri bune!

Vremea este bună tot anul, dar majoritatea turiștilor vin din octombrie până la sfârșitul lunii mai, perioadele din iulie și august de asemenea sunt populare. Din acest motiv, cele mai bune prețuri pentru biletele de avion le găsiți în iunie și septembrie!

Pachetele nu includ costuri suplimentare care se pot ivi pe parcursul excursiilor – biletele de intrare la obiectivele turistice, taxe de parcare sau taxa de feribot!

La cerere, vă putem organiza un sejur complet fie în cadrul unei întâlniri personale, fie prin telefon.

Informații suplimentare

Majoritatea ofertelor noastre de cazare se află în zona Playa del Carmen sau puteți alege dintr-o serie de locuri precum Playa Del Carmen + insule (Isla Mujeres, Holbox) sau Tulum și Merida.

În opinia noastră cea mai bună alegere este pe Riviera Maya, deoarece este situată chiar în mijloc, astfel încât puteți merge cu ușurință în orice călătorie opțională.

Aici veți găsi minunatele parcuri: Xcaret, Xplor, Xplor Fuego sau Rio Secreto de unde  puteți lua feribotul spre Cozumel și celebra Quinta Avenida, o stradă pietonală, lungă de câțiva kilometri și plină de vitalitate, cu multiple opțiuni de shopping, restaurante și diferite evenimente stradale!

Pe toată durata sejurului vă oferim asistență locală în limba română, informații despre obiectivele turistice, tips&tricks despre locurile care merită vizitate, chiar putem să vorbim cu tine la o bere bună, cocktail sau tequila!

Excursiile pot fi modificate, desigur, pentru intervale de timp mai lungi sau mai scurte sau pentru alte locații.

La cerere, personalizăm sejurul pentru dumneavoastră în funcție de preferințele pe care le aveți, fie în cadrul unei întâlniri personale, fie prin telefon.

Ofertele noastre sunt întotdeauna exemple bazate pe experiență.

Descrieți care dintre oferte este cea mai potrivită pentru dumneavoastră, ceea ce v-ar plăcea să schimbați sau dacă doriți ceva în plus și noi vom organiza vacanța mult visată !

Ceea ce facem pentru dumneavoastră: Oferim idei de vacanță pe baza experiențelor noastre. Căutăm cazare și bilete de avion prin intermediul site-urilor sau partenerilor profesioniști intermediari.

Costul organizării sejurului este de numai 50 €/persoană.

De asemenea, oferim asistență locală în limba română pe toată durata sejurului!

Datorită faptului că principalul nostru profil este organizarea de excursii private/programe opționale și închirieri autoturisme, în toate celelalte domenii vă putem ajuta prin parteneri externi și site-uri web.

Dacă ați achiziționat sejurul printr-o agenție de turism sau în mod individual, puteți să rezervați doar excursii/programe opționale cu ghid în limba română sau să închiriați un autoturism de la noi fără nici un alt efort.

Pentru mai multe informații sau rezervări vă rugăm să ne contactați la numarul de telefon

Sau pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/Travel-1663684743959385


PLAYA DEL CARMEN
PENINSULA YUCATAN
(ZONA CARAIBELOR)