Informații utile

 • Aveți posibilitatea să închiriați un autoturism, să achiziționați excursii sau să solicitați transferul de la aeroport chiar dacă nu ați venit în Mexic prin intermediul nostru. Fiecare serviciu poate fi comandat individual.
 • Moneda oficială este Peso mexican, într-adevăr sunt și magazine care acceptă dolarul, dar cea mai bună variantă este plata în moneda locală sau cu card bancar. În schimb, euro și chiar liră sterlină sunt la un curs foarte bun.
 • Când vă decideți să călătoriți în Mexic, merită să acordați atenție în ce oraș veți avea hotelul în care vă cazați.
 • Mulți turiști sosesc în Mexic cu dorința de a călătoi și explora frumusețea sa aparte și ajung să se cazeze în Cancun. Subliniez câteva aspecte despre Cancun: Deși aeroportul este situat în acest oraș, iar faimoasa zonă din peninsulă are hoteluri pentru toate gusturile, personal vă recomand cazarea în această zonă dacă doriți doar să vă relaxați, să vă răsfățați, să vă bucurați de gastronomia mexicană și nu doriți să părăsiți hotelul. Pentru o astfel de vacanță, există excursii mult mai ieftine în Egipt sau Turcia și nu trebuie să luați un zbor de 20 de ore. În realitate,  Cancun a fost construit pentru americani și nu are aproape nimic de-a face cu adevăratul Mexic.
 • În plus, dacă doriți să aveți o vacanța activă și să faceți excursii, în afară de Isla Mujeres, sunteți departe de toate celelalte obiective turistice, deci orice călătorie sau program opțional va fi mai scump și va dura mai mult timp, ceea ce poate fi obositor. Pe de altă parte, nu există prea multe atracții decât cele oferite de hotel.
 • Vă recomandăm mai degrabă Playa Del Carmen, care se află în partea centrală a Rivierei Maya, astfel încât puteți ajunge cu ușurință la fiecare destinație, plus aici este faimosul bulevard lung de 5 kilometri, Quinta Avenida, cu baruri confortabile, centre comerciale, fabrici de țigări și multe programe de seară pentru cei care vor să se distreze. Sau puteți alege mai multe locuri de cazare, în orașe diferite, sub forma unui circuit turistic.
 • De asemenea, trebuie să acordați atenție ca hotelul ales să nu fie situat pe autostradă, deoarece pentru orice deplasare veți avea nevoie de taxi și veți petrece marea majoritate a timpului la hotel.Adesea, hotelurile sunt publicate cu numele unui oraș din apropiere, însă acesta este situat la 15-20 de kilometri de oraș. De aceea verificați mereu pe Google Map dacă hotelul ales este într-adevăr în oraș.
 • Sugestie: Nu este neapărat util să aplici pentru un serviciu all inclusive, deoarece există o mare varietate de restaurante și Street Food, laprețuri foarte rezonabile.
 • Întrerupătoarele sunt de 110 volți, ca în Statele Unite. Dacă nu aveți un convertor sau o astfel de priză, puteți cumpăra unul, se găsesc aproape în fiecare magazin și costă aproximativ 15-20 lei.
 • Nu există vaccinare obligatorie atunci când călătoriți în Mexic
 • Condiții de intrare: Cetățenii români pot călători în Mexic în baza unui pașaport simplu sau simplu electronic (valabil cel puțin 6 luni de la momentul ieșirii de pe teritoriul mexican) în scopuri turistice, pentru o perioadă de maxim 180 de zile într-un interval de un an, fără obligativitatea obținerii în prealabil a unei vize de intrare. În avion veți primi un formular în care veți declara cetățenia, scopul vizitei, hotelul la care veți fi cazat, sumele de bani deținute.

Din anumite motive sunt interesați doar de suma de dolari disponibile în numerar!

Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să ne scrieți sau să ne contactați.

Vă așteptăm cu drag, în Mexic!


PLAYA DEL CARMEN
PENINSULA YUCATAN
(ZONA CARAIBELOR)