Serviciul de închirieri auto, fără șofer

Taxele de închiriere includ chiria pe 24 de ore.

Pentru o perioadă de 2-3 zile taxa de închiriere este 40 €/zi + combustibil + 200 € garanție.

4- 6 zile, 35 €/zi + combustibil + 200 € garanție

Pentru o perioadă de 7 zile sau mai mult, taxa de închiriere este de 30 €/zi + combustibil + 200 € garanție

Condiții contractuale: Termenul pentru închirierea autoturismului începe să curgă de la data indicată în contractul de inchiriere ca dată de primire (zi/oră)!  Predarea autoturismului trebuie să aibă loc la ora stabilită că și ora de primire (dacă solicitarea dumneavoastră are loc la 10 dimineața, va trebui să predati autoturismul până la ora 10 dimineața). Pentru fiecare oră întârziată se va percepe o taxă suplimentară de 10 €.

Locația noastră este în Playa Del Carmen, prin urmare autoturismul va fi preluat/predat de la/la sediul nostru, iar prețurile zilnice sunt actualizate. Suma de 200 de euro care reprezintă garanția asupra autoturismului va fi returnată la expirarea contractului și cu condiția ca autoturismul să fie predat în starea tehnică și estetică pe care îl avea la momentul închirierii, respectiv curată și cu rezervorul plin.

În cazul în care locația dumneavoastră nu este în Playa Del Carmen, se percepe o taxă suplimentară de 25 €, dar această sumă poate include transferul la aeroport, vă putem livra autoturismul la oricare dintre locațiile menționate de dumneavoastră în formularul de comandă (aeroport, hoteluri în Cancun).

Pentru finalizarea comenzii este necesară achitarea unui procent de 50% din suma totală, în termen de 5 zile lucrătoare.

Serviciul de închirieri auto, cu sofer

(Dacă sunteți pentru prima oară în Playa Del Carmen vă putem pune la dispoziție și un șofer, astfel nu veți avea nevoie de GPS și nu este necesară achitarea garanției de 200 €!)

Taxe de închiriere

Cu plecare din Playa Del Carmen, tariful pentru 2 persoane este 50 €/zi plus combustibil.

Cu plecare din orice locație aflată între Cancun și Tulum, tariful pentru 2 persoane este 60 €/zi plus combustibil cu condiția ca distanța parcursă într-o zi să nu depășească 350 de kilometri.

 În cazul în care distanța parcursă depășește limita de 350 de kilometri într-o singură zi (de exemplu, Chichen Itza, Los Colorados sau punctul de pornire este Cancun) se va percepe o taxă de suplimentară de 20 €/2 persoane. Pentru fiecare persoană în plus se va percepe 25€/persoană.

În cazul în care sunt mai mult de 2 persoane, tariful pentru copii de până la 14 ani este de 15 €/copil.

 Un grup poate fi format din maxim de 6 persoane, pentru fiecare grup fiind necesară câte o mașină.

 Într-o excursie luăm doar 1-2 familii/grup de prieteni, astfel fiecare calatorie are caracter complet privat. (Pot participa mai multe grupuri doar în cazul în care toate părțile sunt de acord și își dau consimțământul după o consultare prealabilă!)

Observații: Acest serviciu poate fi folosit pentru o durată de până la 8 ore pe zi, fiecare oră în plus fiind taxată cu 10 €/oră. Combustibilul necesar și durata deplasării se calculează întotdeauna de la locul dumneavoastră de cazare din Playa Del Carmen, tur-retur! De exemplu, dacă trebuie să te preluăm din Cancun sau Tulum, combustibilul și durata călătoriei vor fi calculate dus-întors, iar distanța maximă de 350 km/zi se va depăși, caz în care se va percepe un tarif suplimentar de 20 €!

Ne putem deplasa oriunde doriți și bineînțeles vă oferim idei/programe și sfaturi pentru excursii, astfel încât să aveți parte de un sejur după preferințele dumneavoastră. Există, de asemenea, opțiuni de program care vă permit să vizitați până la 2-3 locații într-o singură zi sau să evadați pe una dintre  insulele existente, nefiind necesară închirierea altui autoturism. Înainte de fiecare călătorie vă putem comunica costurile aproximative.

 La vizitarea piramidelor, veți primi broșuri în limba română despre istoria și cultura acestor locuri. În cazul în care doriți ca însoțitorul nostru să intre cu dumneavoastră la oricare dintre obiectivele turistice, veți achita biletul de intrare al acestuia.

Tarifele zilnice nu includ biletele de intrare la obiectivele turistice, taxe de parcare sau taxa de feribot!

În cazul în care vă interesează una dintre ofertele noastre, aveți posibilitatea să efectuați din timp o rezervare fermă pentru a fi disponibili la data la care doriti sa mergeti in excursie (În acest caz,se va achita în avans o parte din suma totala a excursiilor cumpărate) sau puteți rezerva excursiile cu câteva zile înainte de sosire, situație în care puteți alege din zilele rămase disponibile (în acest caz nu vă putem garanta locuri disponibile la data la care doriți să mergeți în excursie )

 Zilele/călătoriile rezervate în prealabil sunt întotdeauna garantate!

Servicii suplimentare:

Transfer: tarif Cancun - Playa del Carmen - 50 € pentru 3 persoane, pentru fiecare persoană în plus se percepe o taxă de 15 €/persoană.

Servicii extra:

GPS + Telefon + cartelă SIM încărcată + suport local continuu

Vă putem oferi telefon mobil cu GPS local offline încorporat, apeluri naționale nelimitate (în Mexic), utilizare nelimitată a mesajelor în aplicația Whatsapp și trafic de 1 Gb date mobile.

În 40-50 de minute vă prezentăm tot ce trebuie să știți despre Mexic, oferta de excursii, tips&tricks despre călătorii/activități ce se pot face în cadrul acestora, unde puteți încerca experiențe culinare locale, recomandări shopping și cum să le obțineți acestea la un preț bun. 

În cazul în care aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor pe durata sejurului dumneavoastră vă stăm la dispoziție în orice moment al zilei (turiștii care au solicitat un telefon din oferta pusă la dispoziție sunt de părere că acesta a fost de un real ajutor pentru ei!)

Oferta este valabilă pentru toată perioada șederii, include un card SIM încărcat și costă doar 50 €!


PLAYA DEL CARMEN
PENINSULA YUCATAN
(ZONA CARAIBELOR)